Dronningborg Vinimport

Vin fra Alsace til New Zealand

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Velkommen til Dronningborg Vinimports udvalg af kvalitets vine siden 2003 fra nogle af de allerbedste og samtidigt små familieejede producenter i deres respektive distrikter i Frankrig

Link til Smiley kontrolrapport:

Vine fra:

Dirler-Cadé - Alsace i Frankrig Hvidvine Grand Cru Riesling, Pinot Gris, Gewurzttraminer m.m. samt Crémant d´Alsace

Domaine Fourn, Jean-Luc Robert - Limoux i Frankrig Mousserende vine Cremant og Blanquette de Limoux

Domaine Lerys - Fitou i Frankrig Rødvine klassiske, længe levende og kraftige fra Corbieres og Fitou

Vinene kan bestilles ved at bestille online i butikken her eller ved at sende en e-mail og skrive hvilke vine der ønskes.

Med venlig hilsen
Dronningborg Vinimport

v/Michael Schmidt

Højriisvej 28

8930 Randers NØ

e-mail:   ms@dronningborgvinimport.dk      Tel: 6090 7328

 

6 flasker

For at kunne tilbyde selv de bedste vine til ganske lave priser, så har et antal af vore vine en special lav pris ved minimum 6 flasker ad gangen.

Levering

Levering i Danmark til kr 79 inkl moms uanset antal flasker.

Vi tilstræber at levere vinene senest 2 dage efter at bestilling og betaling er modtaget.

Venligst bemærk intet detailsalg fra adressen i Randers og intet lager i Randers. Al lager ligger ved lagerhotel syd for Århus.

Hvis varen er modtaget beskadiget, så skal dette altid anføres skriftligt og begrundet på fragtbrevet ved modtagelse og fragtføreren skal gøres opmærksom på dette, før der kvitteres for varen. Og e-mail med reklamation sendes til  ms@dronningborgvinimport.dk  senest dagen efter.

Betaling

Ved modtagelse af bestilling på vin så fremsendes per e-mail en faktura og beløbet overføres via MOBILEPAY nr 11190 eller alternativt til bank kontonummer som fremgår af fakturaen. Når beløbet er indgået på bank kontoen (1-2 dage), så sendes vinen straks. Ved betaling per MOBILEPAY kan betalingen ses samme dag, så levering kan ske hurtigere.

Returnering

Ønskes der at returnere bestilte varer, så bedes De venligst tage kontakt til Dronningborg Vinimport før en returnering af varen. Vi henviser til Forbrugeraftaleloven, hvoraf det fremgår, at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret. En returnering er således ikke mulig uden forudgående aftale. Vi er dog kun interesserede i tilfredse kunder og vil se positivt på henvendelser af denne art. Defekte vine modtages retur (venligst isæt proppen og kontakt os straks og førend flasken med resterende indhold sendes retur).

Trykfejl og udsolgte varer

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Vi opdaterer jævnligt lagerantal og hjemmesiden, men nogen gange sælges der hurtigere ud end beregnet.


Kategorier

Featured Products
You are here: Online butik